Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Μεγάλη Βδομάδα, σταυρώνουν την Λακωνία!!!

Έγινε χθές, Μεγάλη Πέμπτη, η συγκεντρωση στο κοινοτικο μεγαρο Ελίκας με θεμα συζητησης ''Αιτηση ΝC ENERGY HELLAS για χαρακτηρισμο περιοχης 4 στρεμματων απο το Δασαρχειο στην περιοχη ΚΟΚΚΙΝΙΑ 2 (ετσι αποκαλειται στο εγγραφο του Δασαρχειου) ''

Η προσελευση του κοσμου ηταν ακρως ικανοποιητικη ,τεθηκαν αρκετοι προβληματισμοι ,και εγινε σχετικη ενημερωση απο τον Σ.Βελιωτη για τις ανεμογεννητριες,καθως και απαντηθηκαν οποιες ερωτησεις- αποριες ετεθησαν. Στο τελος αποφασιστηκε σε πρωτη φαση οπως το Τοπικο συμβουλιο
να ελθει σε επαφη με τον Δημο Μονεμβασιας για να ενημερωθει επι ολου του θεματος σχετικα με την ανωτερω αιτηση καθως και για την προθεση της NC ENERGY HELLAS ως προς την χρηση της ανωτερω γης. Να γινει προσκομηση του τοπογραφικου της περιοχης των 4 στρεματων απο τον Προεδρο του τοπικου συμβουλιου μεχρι την Τριτη μετα το Πασχα.

(Σημερα δεν κατεστη δυνατον η προσκομηση του διοτι δεν διεθετε το καταλληλο φωτοτυπικο ο δημος στην Νεαπολη . ) για να προσδιοριστει ακριβως η τοποθεσια. (Απο οσο γνωριζουμε το Δασαρχειο εχει αποστειλει το τοπογραφικο στον δημο μαζι με το εγγραφο του χαρακτηρισμου)

Στην συνεχεια να υπαρξει ενημερωση των κατοικων της Ελικας απο το Τοπικο συμβουλιο ωστε απο εκει και περα να αποφασισθει ποιες θα ειναι οι επομενες ενεργειες.

Δείτε εδώ σχετικά έγραφα.