Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΑΝΒΑΤΙΚΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου για το θέμα των ΑΠΕ καλεί όλους τους Βατικιώτες συμπολίτες μας -απ' την Ελίκα ως τον Καβομαλιά- σε συγκέντρωση, σήμερα Κυριακή και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου.
Μετά τη λαϊκή συνέλευση της περασμένης Κυριακής, όπου ομόφωνα αποφασίσαμε να πούμε «ΟΧΙ» στους σχεδιασμούς για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στον τόπο μας (Βρομώντας, Κριθίνα, Χιόνη, Βαβύλα, κτλ), αλλά και στους ευρύτερους ενεργειακούς σχεδιασμούς για τα Βάτικα, που αφορούν την εγκατάσταση ΑΠΕ βιομηχανικής κλίμακας και την εν γένει εκβιομηχάνιση του τόπου:

1. Σας καλούμε για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε ΑΜΕΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, με πρώτη λαϊκή παράσταση, την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, στους Μολάους, μετά και την άρνηση του Δημάρχου Μονεμβασίας, κ. Ηρακλή Τριχείλη, να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο τα παραπάνω θέματα και να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο ξεκάθαρη θέση.

2. Ενημερώνουμε ότι την επόμενη Κυριακή (29/4) οργανώνεται συγκέντρωση στην πλατεία της Νεάπολης, στις 11:00 το πρωί. Μια μουσική παράσταση από τους νέους κυρίως του Αγίου Νικολάου, με πανώ, στην οποία θα μοιραστούν φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό, προκειμένου να πάρουν τα θέματα που μας καίνε την πραγματική τους διάσταση

3. Δημιουργούμε Πανβατικιώτικη Επιτροπή Αγώνα.

4. Επεκτείνουμε τη δράση μας στον συνολικό έλεγχο της αναπτυξιακής πολιτικής του Δήμου μας για τον τόπο, που ως τα τώρα κρατείται "μυστική" .

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το θέμα αφορά εξίσου όλη την περιοχή των Βατίκων και είναι εξαιρετικά σοβαρό!

Αν δεν θέλουμε να ζήσουμε ανάμεσα σε εκατοντάδες σιδερένιους ελικοφόρους γίγαντες απ' τη μια και ξάρτια, φουγάρα και καδένες, που οργώνουν τους βυθούς της θάλασσας μας απ' την άλλη, η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας έχει τεράστια σημασία!

Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας!
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου.