Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στην Λακωνία


Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αιτήσεων και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 13 Απριλίου 2012 για το "Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων" (ΚΕΑΝ) και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιείτε είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Πατρόκλου 57, Τ.Κ.: 13123, Ίλιον, Αθήνα ή στη Λακωνία, στο Δημαρχείο Ευρώτα, Σκάλα, Τ.Κ. 23051 και για τις θέσεις στον Δήμο Ευρώτα αλλά και για τις θέσεις στον Δήμο Ελαφονήσου.

Ο συνολικός αριθμός που θα απασχοληθούν από το ΚΕΑΝ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στη Λακωνία, είναι ενενήντα (90) άτομα. 75 θέσεις εργασίας για νέους στον Δήμο Ασωπού και 15 θέσεις εργασίας για νέους στον Δήμο Ελαφονήσου.

Τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στη Λακωνία είναι δράσεις εξωραϊσμού δομημένου περιβάλλοντος, αγροτικών οδών και εργασίες πρασίνου, συντήρηση προστασία άνοιγμα διαδρομών αποκατάσταση παραλίας και λιμένος, συντηρήσεων και βελτιωτικών παρεμβάσεων δομικών εγκαταστάσεων, ψηφιακές εκπαιδεύσεις, αύξηση βλάστησης και συντήρηση υπάρχουσας, αποκατάσταση χώρων ανεξέλεγκτης διαθέσεις αποβλήτων οδικής ασφάλειας μαθητών, βοήθεια στο σπίτι, δημιουργία ψηφιακού μουσείου πολιτιστικής κληρονομιάς, και ανταλλαγή χρόνου.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 90 άτομα για το Νομό Λακωνίας. Κλικ ΕΔΩ.

Μπορείτε να κατεβάσετε με κλικ ΕΔΩ την Αίτηση Υποψηφίου Ωφελουμένου και με κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις Οδηγίες συμπλήρωσης