Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Απόρριψη πρότασης Βενιζέλου για συμμετοχή στο νέο κόμμα της Ελιάς

Σχετικά με το δημοσίευμα που αναφέρει ότι αποχωρώ από τους οικολόγους πράσινους, για να ενταχθώ στο νέο Κόμμα του Βενιζέλου σας αναφέρω τα εξής:

1.Παραιτούμενος από Εκπρόσωπος Τύπου/Συντονιστής Πελοποννήσου, παραμένω στην Περιφερειακή Γραμματεία των οικολόγων Πράσινων Πελοποννήσου.

2.Απαντώ αρνητικά σε οποιαδήποτε πρόταση ένταξης στο νέο κόμμα του Βενιζέλου , το οποίο θέλει να δώσει μία επίφαση Οικολογίας με την στελέχωση του από μέλη των Οικολόγων Πράσινων και να αντλήσει ψηφοφόρους από τον ευρύτερο χώρο χώρο του Οικολογικού Κινήματος. Ειδικά για την επιλογή του Πασοκ, αλλά και του Βενιζέλου προσωπικά, να ευνοήσει τις μεγάλες πολυεθνικές στις επενδύσεις τους στην πράσινη ενέργεια, σε βάρος των μικροεπενδυτών αλλά και των εταιριών κοινωνικής βάσης, δηλώνω ότι βρίσκεται μακράν των βασικών αρχών της Οικολογίας, που θέλει η ενέργια που καταναλώνεται να παράγεται επί τόπου.

3.Θα συντελέσω με όλες μου τις δυνάμεις στην επόμενη εκλογική μάχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην νίκη του σχήματος που δημιουργείται με την στήριξη των Οικολόγων Πράσινων, και δεν έχει καμία σχέση με τον μέχρι προ ολίγων μηνών υποστηριζόμενοαπο εμάς εκλεγμένο σύμβουλό της Συμπολιτείας του Μοριά, Λάμπρο Μπούκλη.

Με εκτίμηση Πάνος Σουκαράς
Πρωην Εκπρόσωπος Τύπου Οικολόγων Πράσινων Πελοποννήσου
Μέλος της Περιφερειακής Γραμματείας Πελ/σου των Οικολόγων Πράσινων
tel. 6980462634