Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΙΚΗ: Βιασμός έως θανάτου για δύο σκύλους

Πρωτοφανής βαρβαρότητα έλαβε χώρα στη Σκάλα όπου σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία, άγνωστος ή και άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά δύο οικόσιτα σκυλιά, μέχρι να φτάσουν τελικά στον θάνατο. Τα σκυλιά έζησαν απίστευτη σκληρότητα με φρικτούς πόνους.

Η οικογένεια από την Σκάλα Λακωνίας προχώρησε σε καταγγελία, της απίστευτης αυτής  αποτρόπαιας πράξης και στο φως ήρθε από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία, το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου 2013 όταν, μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι βάρους περίπου 10  με 12 κιλών, με εμφανή σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων (και λεπτομέρειες που δεν μπορούμε ούτε να γράψουμε).

Το δεύτερο "χτύπημα" πάντα σύμφωνα με την καταγγελία  ήρθε στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο απήχθη και μεταφέρθηκε σε κοντινό χωράφι όπου το κρέμασαν σ' ένα δέντρο και το κακοποίησαν σεξουαλικά έως ότου να ξεψυχήσει.

Η οικογένεια στη καταγγελία της προσθέτει ότι πολλές φορές τους τελευταίους μήνες άγνωστος είχε τρυπώσει στην αυλή τους καραδοκώντας για να πιάσει τα ζώα, ενώ σύμφωνα πάλι με την οικογένεια, πορτοφόλι το οποίο παράδωσαν στην Αστυνομία, φέρεται να  έπεσε από τον "επισκέπτη" σε κάποια από τις πολυπληθείς επισκέψεις του στο χώρο τους...