Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Εγγραφές για το «Βατικιώτικο Αγώνα Ζωής 2012»


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Νεάπολης, Λακωνίας πραγματοποιήθηκε η τελετή παρουσίασης του «Βατικιώτικου Αγώνα Ζωής 2012».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Εκπαιδευτικός – Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου κος Παναγιώτης Χαραμής.
Η ομιλία του κυρίου Χαραμή που εντυπωσίασε το κοινό με την απλότητα και την αμεσότητα του, επικεντρώθηκε γύρω από τα οφέλη του αθλητισμού στους νέους.
Ήταν μια άριστα οργανωμένη ομιλία – παρότρυνση προς τους γονείς να δώσουν κίνητρα στα παιδιά τους για να ασχοληθούν με τον υγιή αθλητισμό.
Επίσης χαιρέτησαν την εκδήλωση η Διευθύντρια του Λυκείου Νεάπολης κα Κουντούρη Μελίνα, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς κα Παναγιώτα Αλειφέρη και ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο.Ε.Λ. κος Βασίλειος Φούσιας που έκανε μια σύντομη παρουσίαση του συλλόγου.

Κατόπιν, οι μαθητές – διοργανωτές του «Βατικιώτικου Αγώνα Ζωής 2012» παρουσίασαν την σελίδα των on-line εγγραφών της διοργάνωσης, με πρώτο εγγεγραμμένο στον αγώνα των 16 χιλ. τον επίσημο προσκεκλημένο κύριο Παναγιώτη Χαραμή. Από εκείνη τη στιγμή το σύστημα εγγραφών είναι ενεργοποιημένο για όλους τους φίλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα και μπορείτε να συνδεθείτε εδώ.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία της ορχήστρας του Λυκείου – Γυμνασίου Νεάπολης.

Η Οργανωτική Επιτροπή