Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Με την ανεργία να ξεπερνά το 20% πανελλαδικά ο δήμος Σπάρτης αναθέτει έργα σε εργολάβους με προσωπικό παράνομους μετανάστες.

από ΒΟΡΔΟΝΙΑ

Πρωτοτύπησε και πάλι ο δήμος Σπάρτης αναθέτοντας το έργο της συγκομιδής των νερατζιών της πόλης σε εργολάβο απ την Σκάλα ο οποίος απασχολούσε παράνομους μετανάστες.

Η αστυνομία μετά από καταγγελίες συνέλαβε τους παράνομους μετανάστες με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η συγκομιδή των νερατζιών και οι υπεύθυνοι του δήμου να τρέχουν πανικόβλητοι για να ολοκληρώσουν το έργο.

Το κατά πόσο επαγγελματίας ήταν ο εργολάβος που χρησιμοποιούσε ως εργαζόμενους παράνομους μετανάστες και δανικό φορτηγό του δήμου Σπάρτης μόνο οι υπεύθυνοι που του ανέθεσαν το έργο μπορούν να μας πουν.

Αν θέλετε κύριοι να ενισχύσετε την τοπική οικονομία, να στηρίξετε την αγορά της πόλης σας και να βοηθήσετε τους ανέργους αυτής της πόλης καλό θα ήταν στην επόμενη ανάθεση έργου να μην θέσετε ως κύριο κριτήριο το χαμηλότερο δυνατό κόστος του έργου.

Και τέλος δεν θα ήταν ντροπή να συμβουλευτείτε το δήμο Ευρώτα και να αντιγράψετε τις πρωτοβουλίες του σε θέματα που έχουν να κάνουν με την απασχόληση των Ελλήνων εργαζομένων.