Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ Λακωνίας

Σε πνεύμα ενότητας και αγωνιστικής συσπείρωσης έλαβε χώρα το Σάββατο 19/5/2012 ανοιχτή σύσκεψη – συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Σπάρτη. Παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Αντωνάκος Μανώλης, Γρηγοράκος Λεωνίδας, Κοντογιαννάτος Τάσος, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην γραμματείς του κινήματος, αγροτοσυναιτεριστές και πολίτες της πόλης. Τονίστηκε ότι η αναγέννηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξεκινά. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρέπει να γίνει ο εκφραστής της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, της κεντροαριστεράς της ευθύνης. Γι’ αυτό
• ανοίγουμε τις πόρτες σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο παρελθόν
• που αγωνιούν για το σήμερα
• που βλέπουν ότι μόνο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μπορεί να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, με κεντροαριστερό στίγμα, με λογική και ασφάλεια.

Είμαστε εδώ και λέμε στους πολίτες ότι έχουμε καταλάβει, έχουμε πάρει τα μηνύματα. Έχουμε κάνει θετικά πράγματα, δεν έχουν γίνει μόνο αρνητικά σε αυτόν τον τόπο. Επιδιώξαμε κυβέρνηση συνεργασίας, κάποιοι όμως δυστυχώς έθεσαν το στενό κομματικό τους συμφέρον πάνω από το εθνικό.

Αλλεπάλληλες εκλογές δεν βοηθούν το τόπο. Οδηγούν στο χάος και στην καταστροφή. Οι μέρες μέχρι τις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι μέρες ευθύνης, για την πατρίδα που πρέπει να κρατηθεί όρθια. Είναι μέρες εθνικού στοχασμού γιατί πρέπει οι πολίτες να σκεφτούν, να σταθμίσουν τα πράγματα και να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας, βλέποντας μπροστά.

Εμείς ξεκινάμε καμπάνια ενημέρωσης και επαφών με τους πολίτες  για τις προτάσεις που κάνουμε που είναι ενταγμένες σε ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, εφικτό, ρεαλιστικό που να βελτιώνει τη ζωή των Ελλήνων με ασφάλεια και να τους δίνει ξανά αισιοδοξία και προοπτική!