Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Παππούδες και εγγόνια μαζί για το περιβάλλον

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων (ΚΠΕ Μολάων) στα πλαίσια της πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» η οποία υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικών Πόρων διοργανώνει σε συνεργασία με το νομικό πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας (ΚΑΠΗ Μολάων) και με το Δημοτικό σχολείο Μολάων εκδήλωση – ημερίδα την Κυριακή 3 Ιουνίου αφιερωμένη στο περιβάλλον με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με τίτλο:

«Παππούδες και εγγόνια μαζί για το περιβάλλον»

Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μολάων με θέμα το περιβάλλον (40 περίπου έργα μαθητών) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου το πρωί στο προαύλιο της εκκλησίας της πόλης των Μολάων.

 Το απόγευμα ίδιας μέρας στις 18:30 θα γίνει βράβευση των έργων που θα διακριθούν, από μέλη του ΚΑΠΗ Μολάων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβάσιας στους Μολάους (Ξυνού). Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ενημέρωση του κοινού για θέματα ανακύκλωσης και διαχείρισης του νερού.

Επίσης το σεμινάριο του ΚΠΕ Μολάων «ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ; Πρακτικές για την αειφορική διαχείριση των κάστρων σήμερα. Εκπαιδευτική και περιβαλλοντική προσέγγιση» το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 15,16 και 17 Ιουνίου, θα αναβληθεί για δεύτερη φορά καθώς στις 17 έχουμε Εθνικές Εκλογές. Το σεμινάριο σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, ιστοσελίδα.
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, ιστολόγιο.