Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο Ν. Μιχαλολιάκος στους "Πρωταγωνιστές" (1/2)

Εκπομπή με τη «Χρυσή Αυγή» και τον Νίκο Μιχαλολιάκο παρουσίασαν χθες Κυριακή οι «Πρωταγωνιστές» στην πρώτη τους εκπομπή μετά τις εκλογές, την Κυριακή 13 Μαΐου.

 Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να κατανοήσει τι πρεσβεύει το κόμμα που έβγαλε 21 έδρες στη Βουλή μπαίνει στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και συνομίλησε με τον «Αρχηγό» της, τον Γ.Γ. του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο ναζισμός, ο Χίτλερ, ο Παπαδόπουλος, οι ξυλοδαρμοί των μεταναστών και βεβαίως το περιβόητο εγέρθητι στους δημοσιογράφους είναι κάποια από τα ερωτήματα που προσπάθησαν να απαντήσουν οι «Πρωταγωνιστές».

 Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζήτησαν επίσης: Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου που έχει κάνει ρεπορτάζ για τους ναζιστές στην Ευρώπη. Ο συγγραφέας Πέτρος Μάρκαρης που μένει στην πλατεία Αμερικής, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και θεωρεί ότι ο Έλληνας ψήφισε σε αυτές τις εκλογές «εν βρασμώ ψυχής». Ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος που πιστεύει ότι «η Αθήνα στις πλατείες της μας δείχνει την πληγή της». Τέλος, κάτοικοι από 4 πλατείες της Αθήνας ( Αγίου Παντελεήμονα, Αττικής, Βικτωρίας και Κολωνακίου) εξήγησαν στην κάμερα της εκπομπής γιατί ψήφισαν «Χρυσή Αυγή».