Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μήνυμα του Μανώλη Αντωνάκου για τις εκλογές

Στις 6 Μαίου, δώσαμε μαζί μία δύσκολη μάχη, με αξιοπρέπεια, γνωρίζοντας τις τεράστιες δυσκολίες που είχαν διαμορφωθεί για τη χώρα και τους πολίτες. Δεν κρύφτηκα. Δεν τα παράτησα, παρότι δεν ήμουν Βουλευτής.

 Συμμετείχα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στην μάχη για τη Λακωνία και τη Δημοκρατική Παράταξη. Για λόγους αρχής και συνεπούς πολιτικής παρουσίας και διαδρομής. Με καθαρό πολιτικό λόγο, με σεβασμό στον Πολίτη. Οι πολίτες της Λακωνίας με την ψήφο τους έδειξαν ότι διεκδικούν την ανανέωση στη βάση αρχών και θέσεων στην υπηρεσία των πολιτών του τόπου και της χώρας μας.

Οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους. Οι πολιτικοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει και πάλι το κόμμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και των αγώνων. Να ξαναβρεί την ψυχή του και να βρεθεί και πάλι κοντά στον εργαζόμενο, στον άνεργο, στον αγρότη, στον ναυτικό, στον επαγγελματία, στον συνταξιούχο, στη νέα γενιά.

 Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Λακωνίας, οι οποίοι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη μάχη στάθηκαν δίπλα μου ανιδιοτελώς και με τίμησαν με την ψήφο τους, εκτιμώντας αρχές, αξίες και συνέπεια, δίχως ανταλλάγματα και πελατειακές σχέσεις. Φίλες και φίλοι, πολίτες της Λακωνίας,

 Η χώρα πρέπει να πορευτεί με ασφάλεια και σταθερότητα για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού μας. Για να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο, η ελπίδα και η αισιοδοξία. Σε αυτή τη δύσκολη πορεία δηλώνω και πάλι παρόν, αντλώντας δύναμη από τη δύναμη που μου έδωσαν οι απλοί πολίτες, και οι αγωνιστές της Δημοκρατικής Παράταξης στο Νομό Λακωνίας.

 Μανώλης Αντωνάκος, Υπ. Βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ