Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ
ΚΕΦΑΤΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Δελτίο Τύπου

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, ο αθλητικός & πολιτιστικός σύλλογος Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης & το 300ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Σπάρτης σας Προσκαλούν Όλους να συμμετάσχετε στην πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέλαση που διοργανώνουμε για την Σπάρτη, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 2 Μαρτίου 2014, στις 12:00 με έναρξη από το στάδιο. Ας κάνουμε μία τεράστια παρέλαση. Ας το γιορτάσουμε … περπατώντας και … χορεύοντας …

Οι φετινές Αποκριές μπορούν να γίνουν μοναδικές, ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Δήλωστε συμμετοχή… ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΕΦΑΤΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, αποστείλετε με sms το fax ή το e-mail σας και το κινητό-σταθερό σας τηλέφωνο, το όνομά σας και τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχετε, προκειμένου να σας αποσταλούν ο τρόπος συνεργασίας και συμμετοχής στην παρέλαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας στις ομάδες που είναι ήδη προγραμματισμένες. Πληροφορίες στο facebook: SpartaOlympiCenter-Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης (εκδήλωση maskarata 2014), όπου αναρτώνται όλες οι εξελίξεις, τα νέα και οι ιδέες της προετοιμασίας της παρέλασης.

Για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης
Μάριος Τζωρτζάκης, Πρόεδρος

Για τον αθλητικό & πολιτιστικό σύλλογο: Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης
Αναστασία Πατρινού, Πρόεδρος

Για το 300ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων
Μπάμπης Μωραϊτης, Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης