Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

1.500.00,00 Ευρώ bonus για το τέλος
της ακτοπλοίας σε Κύθηρα Αντικύθηρα!!!

Όποια εταιρία έπερνε το έργο της γραμμής θα είχε και κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις. Έτσι και κάτω από αυτό το πρίσμα οι εφοπλιστές λειτούργησαν...

Η εταιρία LANE, τώρα, θέλει να "πάψει να δουλεύει" τη γραμμή Πειραιάς, (Μονεμβασιά), Κύθηρα, (Γύθειο), Αντικύθηρα & Καστέλι στη Κρήτη ή καλύτερα δεν θέλει να εκληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις της απέναντι στη σύμβαση αν και δεν την αρνήθηκε αντίστοιχα όταν εισέπρατε τις επιδοτήσεις.

Κι έτσι, πρόθυμο το ΥΝΑ, διαφαίνεται να πάει τι γραμμή προς κατάργηση, ώστε να απαλλάξει με ένα φτηνό κόλπο την εταιρία από τις υποχρεώσεις που έχει έως το 2016 και να πάρει και bonus 1.500.00,00 Ευρώ, της εγγυητικής της για τη γραμμή.

Σιγουρα εδώ δεν υπάρχει ούτε ελεύθερη, ούτε φιλελέυθερη οικονομία, ούτε ανταγωνισμός (τι λεμε τώρα;;;). Φυσικά κι αν οι όροι της γραμμής ήταν αυτοί, οι σημερινοί και στην προκύριξη, σίγουρα και κάποιοι άλλοι εφοπλιστές θα είχαν κτυπίσει τη γραμμή.

Αλλά το γνωστό- κλασσικό τέχνασμα των όρων για ημέτρους είναι που αποτρέπουν υγιείς επιχειρίσεις από τους διαγωνισμούς και μετά κατόπιν του διαγωνισμού αλλάζουν... σαν σημαδεμένη τράπουλα... και είναι αυτό ακριβώς που προικοδοτεί το φαύλο κράτος...

Ακούστε το σχετικό ηχητικό από 105,5