Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολομέτωπη επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Βουλευτής Ν. Λακωνίας, κ. Γρηγόρης Αποστολάκος από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης. Ο κ. Αποστολάκος υπενθύμισε τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου στην περυσινή Δ.Ε.Θ. όπου υποστήριζε ότι ένα δημοψήφισμα θα έβαζε την Ελλάδα σε εθνική περιπέτεια και αναρωτήθηκε γιατί το κάνει σήμερα, γιατί παίζει το μέλλον της Ελλάδας σε μία ζαριά.

Ο Βουλευτής Λακωνίας άφησε βαρύτατους υπαινιγμούς για τα ποικιλώνυμα συμφέροντα που εξυπηρετούνται από την αναστάτωση που έχει προκληθεί με αποκλειστική ευθύνη του Γ. Παπανδρέου εξαιτίας των αφρόνων και επικίνδυνων ενεργειών του κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα που οδηγούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό στην καταστροφή.
Στη συνέχεια ανέπτυξε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για την υπέρβαση της σημερινής κρίσης που συνοψίζεται στην παραίτηση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, στο σχηματισμό μεταβατικής Κυβέρνησης που θα εξασφαλίσει την 6η δόση και θα επικυρώσει τη δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου και μετά θα οδηγήσει συντεταγμένα τη χώρα σε εκλογές μέσα σε ομαλές συνθήκες. «Λέμε στον Ελληνικό λαό μη φοβάστε. Εμείς δεν θα αφήσουμε τον τόπο να καταστραφεί. Εμείς δίνουμε διέξοδο. Κάνουμε το χρέος μας, δίνουμε ελπίδα, ενισχύουμε το αίσθημα εμπιστοσύνης των Ελλήνων» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Αποστολάκος κάλεσε τους Βουλευτές της πλειοψηφίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην πατρίδα και στον Ελληνικό λαό. Υποστήριξε πως έχουν πολιτική, κοινωνική και εθνική υποχρέωση να εξασφαλίσουν την ομαλή πορεία, τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας με την παραίτηση του Πρωθυπουργού, το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης και τη διενέργεια εκλογών. «Είναι το τελευταίο χρέος που οφείλετε να πράξετε απέναντι στον Ελληνικό λαό και ακόμη περισσότερο σε όσους πολίτες ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. και νιώθουν τώρα προδομένοι, αφού δεν έχουν καμία σχέση με την εξουσιαστική μανία του Πρωθυπουργού και των «κηπουρών» του. Έλεος πια! Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία!» υποστήριξε ο Λάκωνας Βουλευτής.