Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μια ασυνήθιστη επιστολή καταγγελίας λάβαμε από συναδέλφους φαντάρους που υπηρετούν στο Κέντρο Εφοδιασμού Μεταφορών στο Γύθειο. Με το κείμενο τους αυτό οι συνάδελφοι ουσιαστικά συμμερίζονται τις απόψεις όλων των συναδέλφων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που όχι μόνο εκφράζουν την Αλληλεγγύη τους στον εργαζόμενο λαό μας που αγωνίζεται ενάντια στην αντεργατική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, αλλά δηλώνουν ότι σε καμιά περίπτωση δεν τους εκφράζουν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου ότι «οι αγωνιστικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια των παρελάσεων προσέβαλαν τα στρατευμένα νιάτα»!

Το κείμενο τους αποκαλύπτει του «Παραλόγου τη Θητεία», τι πραγματικά σημαίνει για τον φαντάρο η προετοιμασία και η συμμετοχή στις παρελάσεις και αναδεικνύει αυτό που σκέφτονται όλοι οι φαντάροι:
«Εσείς Κύριε Ηλία Μόσιαλε μας προσβάλλετε, η κυβέρνηση σας, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ με την ανεργία, τη φτώχεια, τους ατελείωτους φόρους, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον Εργασιακό και Κοινωνικό Μεσαίωνα που επιβάλλετε, με την αναξιοπρεπή και επικίνδυνη χακί καθημερινότητα που βιώνουμε εξαιτίας σας».
Μας προσβάλλουν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου Θ.Πάγκαλου ότι «μαζί τα φάγαμε», αλλά εμείς και οι συνάδελφοι μας τρώμε σάπια κρέατα, πληρώνουμε για τα πάντα μέσα και έξω από τα στρατόπεδα, ενώ η υγεία και η ζωή μας κινδυνεύει, καθώς η συντήρηση-καθαριότητα σχηματισμών και μέσων είναι ανύπαρκτη.
Μας προσβάλλει το γεγονός ότι μας αντιμετωπίζετε ως άμισθους δούλους που συντηρούν τα στρατόπεδα σας και μετατρέπονται σε υπηρέτες των Στρατιωτικών Κατασκηνώσεων.
Μας προσβάλλει το γεγονός ότι διατάξατε συναδέλφους να γίνουν Απεργοσπάστες και ήσασταν έτοιμοι να τους στρέψετε ενάντια στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ.
Κύριε, Ηλία Μόσιαλε, κυβερνητικέ εκπρόσωπε, ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!
Εμείς αισθανόμαστε την οργή και την αγανάκτηση όσων διαμαρτύρονταν στις παρελάσεις και Είμαστε μαζί τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437