Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Σπαρτακιάδα 2011

Το Σάββατο 8 Οκτώβριου στις  16:00 με 18:00 στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης υποδεχόμαστε τους αθλητες που τερματίζουν τα 257 χιλιόμετρα της διαδρομής Αθήνα Σπάρτη με ποδήλατο.  


Η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ 2011 θα ξεκινήσει από το Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα και μετά από χρόνο περίπου εννέα έως δώδεκα ώρες θα καταλήξει στην Σπάρτη.



Όροι Συμμετοχής για τη Σπαρτακιάδα
Στη Σπαρτακιάδα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα μέλη της ΠΕΠΑ και αθλητές Μάστερ καλύπτουν τους παρακάτω όρους συμμετοχής:

1. Για να συμμετάσχει κάποιος στην Σπαρτακιάδα 2011, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει μέρος και να έχουν τερματίσει, εντός χρόνου (+30% του χρόνου του πρώτου της κατηγορίας), σε δύο εκδηλώσεις της ΠΕΠΑ με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι εκδηλώσεις αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσα στο 2011, με εξαίρεση μόνο της εκδήλωσης του Ξηροκαμπίου που πραγματοποιήθηκε το 2010. Ο άλλος αγώνας θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ένας αγώνας αντοχής της χρονιάς , ΟΧΙ χρονόμετρα και σιρκουί.


2. Για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών και των παραμεθόριων περιοχών χρειάζεται μόνο ένας αγώνας αντοχής ως πρόκριση για την Σπαρτακιάδα. Οχι χρονόμετρα και σιρκουί.


τερματισμός 2011