Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Παρανομούν, έχει τεκμηριωθεί και το γνωρίζουν.
Κι όμως στέλνουν τα ΜΑΤ στους κατοίκους που σύνομα αγωνιούν για το τόπο τους....


Πόρισμα «φωτιά» από τον Συνήγορο του Πολίτη δικαιώνει πλήρως τον αγώνα των κατοίκων της νότιας Ηλείας κατά της επαναλειτουργίας της παράνομης χωματερής στις Λίμνες του Αλφειού και την προσπάθεια εγκατάστασης δεματοποιητή απορριμμάτων από τους δήμους Πύργου – Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 173871/45722/2013 πολυσέλιδο Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη που βρίσκεται στην διάθεσή μας , με ημερομηνία έκδοσης 5 Νοεμβρίου 2013 , παρέμενε μέχρι χθες εφτασφράγιστο μυστικό για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης παρότι αυτό τους έχει κοινοποιηθεί από την ανεξάρτητη Αρχή.

Κι αυτό διότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς τους περί νόμιμων ενεργειών τις οποίες μάλιστα επικαλέστηκαν για να προκαλέσουν προχθές την βίαιη παρέμβαση των ΜΑΤ κατά των κατοίκων που αντιδρούν στο οικολογικό έγκλημα.

Το apokalypseis.com δίνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ολόκληρο το Πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για τον ΧΑΔΑ και τον δεματοποιητή στη θέση Λίμνες του Αλφειού προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες , οι συνάδελφοι και τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ για εκείνα που τους κρύβουν οι δήμοι Πύργου , Ολυμπίας και Ανδριτσαινας Κρεστένων.