Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Δήλωση σχετικά με δημοσιεύματα


Ο Εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Πελοποννήσου μετά τα δημοσιέυματ εφημερίδων της Αρκαδίας και Μεσσηνίας που αναφέρονταν στους Οικολόγους Πράσινους δήλωσε :

 Ουδέποτε οι Οικολόγοι Πράσινοι ζήτησαν θέση Αντιπεριφερειάρχη για τον μέχρι πρότινος υποστηριζόμενο από αυτούς Εκλεγμένο Περιφερειακό Σϋμβουλο Λάμπρο Μπούκλη. Με συνέπεια και σταθερότητα συνεχίζουν να ελέγχουν τον κ. Τατούλη σε όλα τα πεδία δράσης της Περιφέρειας.

Εν όψει μαλιστα της τουριστικής περιόδου δηλώνουν ότι δεν υπάρχει σχέδιο απο μεριάς της Περιφέρειας για αύξηση της κίνησης , αλλά μόνο σχέδιο διαμοίρασης του κονδυλίου για την αναψυχή μέσω ταξιδιών των Περιφερειακών και μη Συμβούλων.

Καλούμε τις ΕΝώσεις των Ξενοδόχων Πελοποννήσου να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας για πραγματική αξιοποίηση των πόρων που διατίθονται για αυτό το σκοπό, και για το 2012 ήταν 1.200.000 ευρώ. Για το θέμα που η Αρκαδική Εφημερίδα δήλωνε ότι υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας των Οικολόγων Πράσινων με τον Τατούλη στις επόμενες εκλογές, ,δηλώνουμε ότι θα κατεβούμε αυτόνομα, με σαφή στόχο την αύξηση του ποσοστού μας.

Ειδικά για την Πελοπόννησο, η εκλογή ανω του ενός Περιφερειακού ΣΥμβούλου από τους Οικολόγους Πράσινους θα παίξει σημαντικό ρολο στην προοπτική συνεργασίας με την Δημοκρατία της Ρηνανίας - Βεστφσλίας, με την οποία είναι αδελφοποοιημένη, στους τομείς του Τουρισμού, των Επενδύσεων και των εξαγωγών αγροτικών Προϊόντων .

Σουκαράς Πάνος
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟς ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΗΛ. 6980462634