Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Υποστολή Νοημοσύνης με δανεικό δούρειο ρύπο...

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζει τον Μανώλη Γλέζο φιλοξενεί ενυπόγραφο κείμενο σύμφωνα με το οποίο αποκαλείται ψέμα το γεγονός ότι ο Μανώλης Γλέζος με τον Απ. Σάντα κατέβασαν τη γερμανική σημαία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Μάλιστα αυτό τεκμηριώνεται σύμφωνα με τη σελίδα ως ακολούθως: "είναι τεράστιο ΨΕΥΔΟΣ ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη! Και εξηγούμε: ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;".

Για αρχή και δεν θα σταθούμε μόνον εδώ, αυτή η ανοησία είναι δανεική μιας κι ακούγεται για δεύτερη φορά καθώς  πρώτη φορά ειπώθηκε από τον τότε Βουλευτή ΛΑΟΣ κ. Βελόπουλο ο οποίος μάλιστα τη χαρακτήρησε και ως "αποκάλυψη".

Τώρα θα δούμε δύο φωτογραφίες από το Γερμανικό Reichstagsgebäude (το κτήριο που στεγάζει το Γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο το οποίο για την ιστορία πυρπολήθηκε το 1933...).



Η πάνω είναι ημέρα (απογευματάκι προς νύχτα).


Η δεύτερη νύχτα (πρόκειται για την μπλέ ώρα φωτογράφισης που γίνεται περί μία ώρα μετά την δύση ηλίου ή μία ώρα πριν την Ανατολή, γι αυτό και το έντονο μπλέ του ουρανού αλλά και το στυλ φάντασμα στις μπροστινές σημαίες) και μιας και μόνο στα στρατόπεδα γίνεται έπαρση και υπσοτολή σημαίας θα θυμίσουμε εδώ σε όποιους μπορεί να μην γνωσρίζουν πως αυτό συμβαίνει με την Ανατολή και τη Δύση του Ηλίου.

Βέβαια η αλήθεια πως για ένα τέτοιο φρικτό λάθος δεν αρκεί η ανοησία και η ασχετοσύνη περί σήμαίας και στρατού αλλά χρειάζεται και η σκοπιμότητα μιας δεν είνια ανάγκη να γνωρίζει κανείς αυτές τις "Γερμανικές συνήθειες" καθώς θα δούμε πως αντίστοιχα και η Ελληνική Σημαία κυματίζει κι αυτή στην Ελληνική Βουλή και τη νύχτα όπως κα τη μέρα...
                  Η ανάρτηση αυτή θα μείνει εδώ ως φόρος τιμής, κύρια και πρώτη, έως το πέρας του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου για όλους τους Έλληνες πατριώτες που πολέμισαν τους Γερμανούς κατακτητές και σε ένδειξη διαμαρτυρίας της διαστρεύλσης της κρυστάλινης αλήθειας και του δόγματος "πες, πες, πες  ψέματα κάτι θα μείνει να μοιάζει με αλήθεια".