Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ο κ. Τατούλης μίλησε αλλά δεν μπορούσει να πάρει την ευθύνη του λογου του!!! ενώ επίσης στο τέλος έπαιξε κι ένα αήθη ρόλο καταγραφής ήχου αλλά υπήρξε και καταγραφή εικόνας που κατέδειξε το ρόλο...

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος για συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο έργο «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων».
Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απευθυνόμενος στο Σώμα του Συμβουλίου είπε: "...δεν μπορεί ο κάθε χουλιγκάνος να έρχετει εδώ και να λέει τα δικά του"!!!

Έτσι ενώ ο κ. Τατούλης μίλησε τόσο ακραία και τόσο προσβλητικά προς το Σώμα του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου δεν μπορούσει να πάρει την ευθύνη του λογου του και να πει σε ποιόν απευθυνόταν!!!

Προς το τέλος (3:40) ο κ. Τατούλης έπαιξε κι ένα απαράδεκτο, για την πολιτική και την Δημοκρατία, ρόλο καταγραφής ήχου στα πρακτικά αλλά υπήρξε παράλληλα και η καταγραφή εικόνας που κατέδειξε το αδιανόητο αυτόν ρόλο...

Ο κ. Βουδούρης:
Οι ύβρεις προσβάλλουν το ΠΣ... κύριε πρόεδρε ήλπιζα ότι θα προφυλάσσατε την ομαλή λειτουργία και αξιοπρέπεια του ΠΣ. Καταψηφίζουμε αυτή την πρόταση και αποχωρούμε.

Ο κ. Μανώλης:
Εγώ θέλω ο κ. περιφερειάρχης να αναφέρει σε ποιον απευθυνόταν εξαπολείωντας τέτοιες ύβρεις. Αποχώρησε.

Ο κ. Δέδες:
Γίναμε δέκτες επίθεσης, η οποία δεν αρμόζει στην συμπεριφορά μας. Αποχωρούμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο κ. Δολτσινιάδης επίσης αποχώρησε

Ο κ. Κάτσαρης:
Απαράδεκτη συμπεριφορά απαξιώνει το σύνολο του ΠΣ, αποχωρούμε και δεν θα δεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές.

Ο κ. Γούργαρης:
Καταψηφίσω και αποχωρώ.

Η κα Λυμπεροπούλου:
Καταψηφίζουμε και αποχωρούμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ένταση αυτή.