Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ελληνικός Εθνικός ύμνος από έναν ομογενή Λάκωνα σε ζωντανή εκπομπή του ΝΒΑ στις ΗΠΑ

O Ελληνοαμερικάνος δημοσιογράφος, Τας Μελάς, έψαλλε όρθιος τον ελληνικό εθνικό ύμνο σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του NBA στις ΗΠΑ! Μάλιστα είπε αυστηρά και κοφτά "shut up" στους παρευρισκόμενους Αμερικανούς δημοσιογράφους του πάνελ της εκπομπής, όταν εκείνοι άρχισαν να σχολιάζουν και να "χαζογελάνε"!
Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Grizzlies του Νικ Καλάθη και των Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για την ιστορία τον αγώνα κέρδισαν οι Grizzlies με σκορ 99-90, μετά από "επική" εμφάνιση του Νικ Καλάθη.

"Ένιωσα την ανάγκη να τραγουδήσω τον εθνικό μας ύμνο και το έκανα", δήλωσε στο "Έθνος" ο ομογενής δημοσιογράφος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά κατάγεται από τη Σπάρτη.

"Νιώθω πολύ περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω και εγώ την Ελλάδα από αυτό το πόστο. Ξέρω πόσο μεγάλη ευθύνη έχω στο επίσημο κανάλι του NBA και θέλω να βγάλω όλους τους Έλληνες ασπροπρόσωπους", πρόσθεσε.

Όσο για το πώς του ήρθε να ψάλλει τον εθνικό ύμνο, είπε:

"Πριν από την εκπομπή είχα ετοιμάσει τον εθνικό ύμνο και ήμουν πανέτοιμος να τον ψάλλω. Εκτός των άλλων ήθελα να τον προβάλω στην Αμερική και στο κοινό του NBA. Τους άρεσε! Πήρα πολλά θετικά μηνύματα!!! Και ξέρεις, δεν περίμενα ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες βλέπουν NBA και τους αρέσει. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να προβάλω με τη σειρά μου την πατρίδα. Νιώθω περήφανος».