Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πρόσκληση στο παναναπηρικό συλλαλητήριο της 31 Οκτώβρη 2013 στην Αθήνα

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με ειδικές ανάγκες Νομού Λακωνίας καταγγέλλει την συνεχιζόμενη αδιαφορία της κυβέρνησης για τα άτομα με αναπηρία που βιώνουμε εντονότερα τις συνέπειες της κρίσης.

Σαν παράδειγμα, και δυστυχώς όχι το μοναδικό, μπορούμε να αναφέρουμε την λειτουργία του ΚΕ.Π.Α., που έχει καταλήξει ως θεραπευτήριο κάθε πάθησης και μετεξελίσσεται ως την σύγχρονη «κολυμβήθρα του Σιλωάμ». Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι την αξία ενός ισχυρού αναπηρικού κινήματος. Η προμετωπίδα μας, η εμπροσθοφυλακή μας, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) είναι ήδη στις επάλξεις. Εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να την υποστηρίξουμε σθεναρά με την παρουσία μας στην αγωνιστική δράση. Την πρόσκληση αυτή δεν πρέπει να την αρνηθεί κανείς καθόσον δεν περισσεύει κανένας μας.

Μόνο εμείς γνωρίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες και αντιξοότητες ακόμα και στα απλά καθημερινά ζητήματα. Δεν πρέπει να περιμένουμε από κάποιους άλλους να μας προστατέψουν. Εμείς οι ίδιοι και οι οικογένειές μας πρέπει να αγωνιστούμε για την προστασία των δικαιωμάτων μας, για το ατομικό και το οικογενειακό μας μέλλον, για την επιβίωσή μας. Γι’ αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στο παναναπηρικό συλλαλητήριο της 31ης Οκτώβρη 2013 ώρα 11:00 π.μ. έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην πλατεία Κλαύθμωνος στην Αθήνα.

Για τη μετάβαση μας στην Αθήνα θα υπάρχει μισθωμένο από την ΕΣΑμεΑ λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 06:45 το πρωί από το χώρο στάθμευσης λεωφορείων μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης. Το ίδιο λεωφορείο θα επιστρέψει στη Σπάρτη το απόγευμα της ίδιας μέρας. Πιθανή ώρα αναχώρησης από την Αθήνα είναι λίγο μετά το μεσημέρι περίπου 2:30 μ.μ. Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτόν τον αγώνα για την επιβίωση μας. Από αυτόν τον αγώνα δε μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Δηλώσεις συμμετοχής και επιπρόσθετες πληροφορίες ώστε να κρατηθεί θέση στο λεωφορείο στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου κ. Αλεξανδράκη Παναγιώτη στον αριθμό 6932-312-912 έως τις 29 Οκτώβρη.

 Μετά Τιμής Το Δ.Σ.