Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα στον Πάρνωνα

Το παραδοσιακό καφενείο του χωριού, ο πετρόκτιστος ξενώνας και ο Πολυχώρος «Ονείρων Αντάμωμα» φοράνε τα καλά τους και σας περιμένουν σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα με φόντο το χειμωνιάτικο Πάρνωνα. Η τρισυπόστατη εκκλησία μας, λίγες ημέρες πριν το 2013 και τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κατασκευή της, τιμά δεόντως και μεγαλοπρεπώς τη γέννηση του Θείου Βρέφους.

 Την Παραμονή των Χριστουγέννων τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέα Ζωή θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις οικίες των κατοίκων του χωριού, θα ψάλλουν μαζί τους τα κάλαντα και θα προσφέρουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου, ο σύλλογος διοργανώνει Μουσική Βραδιά στο Καφενείο της Βαμβακούς με παραδοσιακές γεύσεις και γιορτινή διάθεση.

Την Ημέρα των Χριστουγέννων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, δίχως να λησμονεί τους αναξιοπαθούντες και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συγκεντρώνει υλικά, τρόφιμα, ρουχισμό και χρήματα για τους ανθρώπους που μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντική κι επίκαιρη είναι σήμερα η έννοια της αλληλεγγύης.

Κατά τη διάρκεια των Εορτών, η Βαμβακού θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί το 4ο Σύστημα Προσκόπων Περισσού κι ετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να φανεί αντάξια της προτίμησης των νέων και των εκπαιδευτών τους. Φυσικά, ο παραδοσιακός Ξενώνας του χωριού και ο Πολυχώρος Ονείρων Αντάμωμα συνεχίζουν να αποτελούν πηγή αυθεντικής φιλοξενίας – εστίασης και τα φετινά Χριστούγεννα έχουν δημιουργήσει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και σας περιμένουν στη Βαμβακού, στα 950 μέτρα υψόμετρο του Πάρνωνα, σε ένα χωριό κατάφυτο από πεύκα και έλατα.

Ζητήστε πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932292941 – 6944786798 - 6976673630