Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτοχρονιά στον Ταϋγετο

Ο Ξενώνας, "Το Μπαλκονι Τoυ Ταυγετου" σας προσφέρει ένα εορταστικό πακέτο διαμονής σε υψόμετρο 970 μέτρων στο πανέμορφο Γεωργίτσι Λακωνίας , μόνο 200 χλμ από την Αθήνα, στο βόρειο Ταΰγετο. Σ’ ένα μαγευτικό καταπράσινο τοπίο «Το μπαλκόνι του Ταϋγέτου» σας περιμένει με σπιτική φροντίδα και μεράκι για πατροπαραδοτα ελληνικα Χριστουγεννα και Πρωτοχρονιά.

Η Κική στη κουζίνα ζυμώνει σπτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, και σκαρώνει παραδοσιακές ελληνικές νοστιμιές. Κοκκορας κρασατος,κουνελι στιφαδο,χοιρινο με σαλτσα καστανο,αγριογουρουνο με δαμασκηνα,τσιγαρολαχανα,τυροπιτα και χορτοπιτα απο τα χερακια της!!!!!!!!

Η προσφορά περιλαμβάνει (διαθεσιμοτητα μετα την 27/12, γι αυτο μην αμελείτε και καντε κρατηση για την Πρωτοχρονια στο 2731061062)
● Διαμονή 4 ημερών / 3ων διανυκτερεύσεων, με πλήρη διατροφή (πρόγευμα, γεύμα και δείπνο) Στην πληρη διατροφη συμπεριλαμβανεται και το εορταστικο ρεβεγιον με πλουσιο πατροπαραδοτο ελληνικο τραπεζι και παραδοσιακές σπιτικές λιχουδιές. 
● Welcome drink
● Early check in και late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου)

Και τα 10 διαμερίσματα του ξενώνα διαθέτουν πανοραμική θέα στην κοιλάδα του ποταμού Ευρώτα και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (κλιματισμό, υδρομασάζ, ενεργειακό τζάκι, κουζινάκι, τηλεόραση δορυφορικής λήψης, mini bar, θυρίδα ασφαλείας, Internet access, τηλέφωνο και σεσουάρ).
Διακοσμημένα με διακριτική πολυτέλεια και ύφος παλιού αρχοντικού, με ξύλινα δάπεδα, χειροποίητα έπιπλα, αντίκες φωτιστικά και χειροποίητα χαλιά, αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για ένα μαγευτικό τετραήμερο. Δραστηριότητες
Η ευρύτερη περιοχή της Λακωνιας δικαιολογημένα θεωρείται παράδεισος για τα χειμερινά σπορ και τα σπορ περιπέτειας. Τα χαρτογραφημένα πεζοπορικά μονοπάτια που διατρέχουν τον νομό, αλλά και οι διαδρομές που μόνοι σας μπορείτε να χαράξετε στη σκιά των ελάτων και των καστανιών, σας δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική, αναζωογονητική εμπειρία και να έλθετε σε επαφή με την παρθένα, ανέγγιχτη ελληνική φύση.

Χρησιμοποιώντας ως αφετηρία το Hotel ''Το μπαλκονι του Ταυγετου, μπορείτε επίσης - να απολαύσετε off road διαδρομές με 4Χ4, - να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο κυνήγι, -να μαζεψετε τα υπεροχα αγρια μανιταρια του Ταυγετου - να ασκηθείτε στην αναρρίχηση, την ορειβασία - να χαλαρώσετε με mountain bike, - να κατέβετε το Φαραγγι του Καρδαρη.
Εκδρομές/ Αξιοθέατα Σε ακτινα μολις 30χιλ -Μυστρας (παγκοσμιος προορισμος) -ιερα μονη Αγιοι Σαραντα (βυζαντινο διατηρητεο μοναστηρι) -ιερα μονη Αμπελακιου (συμμετοχη στην επανασταση του '21 ) -Αρχαια Πελλανα ( Μυκηναικοι ταφοι, το χωριο της Ωραιας Ελενης ) -Βυζαντινη καστροπολιτεια Λογκανικου To δωρο των Χριστουγεννων απ ''Το Μπαλκονι Του Ταυγετου''.