Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Tonino Carotone & Δημήτρης Σταρόβας

Τη Τετάρτη 22 Αυγούστου & ώρα 21:30 ολοκληρώνεται το 25ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Σαϊνοπουλείου με συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Tonino Carotone & Δημήτρη Σταρόβα.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 14€ - 10€

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μετά την μοναδική επιτυχία του νέου του διπλού CD με τίτλο « Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο » έχει τη τιμή και τη χαρά να περιοδεύσει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, με έναν εκλεκτό ξένο καλλιτέχνη, τον ανατρεπτικό βάσκο τροβαδούρο, τον Tonino Carotone ο οποίος στη μουσική του συνδυάζει με εξαιρετική μαεστρία στοιχεία από punk , ska , reggae , latin , rock αλλά και από την ισπανική,ιταλική, γαλλική και μεξικάνικη μουσική.

Την παρέα συμπληρώνει ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας , που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!

Εκρηκτική και η παρουσία της Ισπανίδας τραγουδίστριας Piluka Aranguren πρώην συνεργάτιδος των Amparanoia και μόνιμη παρτενέρ του Tonino Carotone. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , ο Tonino Carotone , o Δημήτρης Σταρόβας, και η Pilukα, υπόσχονται ένα πρόγραμμα γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις!

Το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με σπουδαίες ερμηνείες και ξεχωριστές φωνές, καθώς και ένα συναρπαστικό πάντρεμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, θα μας ταξιδέψουν... σε όλη τη Μεσόγειο.. διότι « Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στην Μεσόγειο » !!!