Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Το laser tag έρχεται στη Λακωνία

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα digiball παιχνίδι δράσης laser tag έρχεται να εγκατασταθεί μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού από τις 5 Αυγούστου καθημερινά στις 6 μμ στο γήπεδο Ποταμιάς Λακωνίας. Ένα παιχνίδι που κάνει θραύση σε Αμερική και Ευρώπη, συνδυάζοντας περιπέτεια, τακτική, διασκέδαση και σύγχρονη τεχνολογία!

Το παιχνίδι είναι ένα ηλεκτρονικό ‘paintball’ που χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό (με υπέρυθρη ακτινοβολία), καθιστώντας τα ένα από τα ασφαλέστερα του είδους καθώς δεν πονάει, δε λερώνει και δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό. Το παιχνίδι ακολουθεί κανόνες στρατηγικής και οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο δράσης (υφαρπαγή σημαίας, κατάληψη αρχηγείου).

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από ποικίλα - συναρπαστικά σενάρια δράσης. Gaming goes live! Γιατί αρέσει τόσο πολύ? Ας σκεφτούμε τα βιντεοπαιχνίδια δράσης να παίζονται αληθινά και θα έχουμε την απάντηση. Ελάτε με την παρέα σας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσει και θα είναι θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.

 Καλέστε στο 6944 560177 για να κλείσετε μέρα και ώρα.