Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Σελλασία, 9η Γιορτή Ελιάς και Λαδιού


Συζητήσεις, εκθέσεις και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της τριήμερης «Γιορτής Ελιάς και Λαδιού», που διοργανώνεται για ένατη χρονιά στη Σελλασία.

Έναρξη την Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012, στις 19:30, θα ακολουθήσει στο πλαίσιο "2012 έτος Νικ. Βρεττάκου" εκδήλωση αφιερωμένη στον λάκωνα ποιητή, ενώ η βραδιά θα ολοκληρωθεί με δημοτική παραδοσιακή μουσική από τον Παναγιώτη Λάλεζα και το συγκρότημα «Παλίρροια». 

Την επομένη, Σάββατο 4 Αυγούστου, διημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη Εξαγώγιμων Αγροτικών Προϊόντων».

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της διημερίδας ξεκινάει στις με θέμα: «Ο αγροτικός τομέας ως χώρος συνεργασίας Ελλάδος-Ισραήλ»

Η γιορτή θα συνεχίσει με την παρουσίαση βιβλίου από την Κάκια Ξύδη στη 13:30 το μεσημέρι, για να συνεχίσει έπειτα το πρόγραμμα της στις 19:30 το απόγευμα με την προβολή ταινίας μεγάλου μήκους για τον Νικηφόρο Βρεττάκο. 

Η 9 Γιορτή Ελιάς και Λαδιού μας αποχαιρετά, ανανεώνοντας το ραντεβού της για του χρόνου, με παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Οινούντος, αλλά και με λαϊκή βραδιά από τον αγαπημένο τραγουδοποιό Γεράσιμο Ανδρεάτο και το συγκρότημα Ωδηπόροι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής θα λειτουργούν περίπτερα εκθετών με πρόσβαση σε όλους τους επισκέπτες, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους στα τηλέφωνα: 2731094123 και 27310 94124 ή στο email:giortielias@gmail.com.

περισσότερα: moriasnews.gr