Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Εμποροπανήγυρη στην Αρεόπολη
παράλληλα με τους εορτασμούς...

Εγκρίθηκε από το Δήμο Ανατολικής Μάνης το αίτημα του Ενιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών  για διοργάνωση Εμποροπανήγυρης  από τις 11 έως και τις 17 Μαρτίου στην Αρεόπολης ενόψει και παράλληλα της επετείου της απελευθέρωσης της Μάνης.

Έτσι το ενιαίο  Ενιαίου Συνδικάτου Μικροπωλητών κάνει λόγο για μεγάλη επιτυχία κι ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Ανδρεάκο όσο και το δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση.

Η αιτιολογία για την απόφαση ήταν πως η συγκεκριμένη Εμποροπανήγυρη θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, ενώ από την άλλη υπήρξαν ήδη ακυρώσεις και σκεπτικισμός από αρκετούς για το αν και κατα πόσο αυτή η κατάσταση τιμά τους προγόνους και τις θυσίες μας.

Επίσης αυτή η τακτική από το Δήμο είναι επιζήμια για τα τοπικά μαγαζιά και καταστήματα και μερικοί το χαρακτήρισαν κι ως κτύπημα κάτω από τη μέση γαι τους Μανιάτες.

Τα προβλάματα εντίνει επίσης και η δέσμευση του δημοτικού γκαράζ της πόλης μας δίπλα στο σχολείο για να στηθεί η εμποροπανήγυρη  δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στους επισκέπτες της Αρεόπολης καθώς θα πρέπει να μπουν σε ταλαιπωρία και κίνδυνο παρκάροντας μακριά κι όπου να ναι...
Υ.Γ. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η μόνη φορά στην Αρεόπολη που αδυνατούμε να σεβαστούμε τους αγωνες και τον ηρωισμό των προγόνων μας...