Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

MaSkArAtA 2013


Ο αθλητικός & πολιτιστικός σύλλογος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ στο πλαίσιο διοργάνωσης από της πρώτης Μεγάλης Παρέλαση Καρναβαλιστών στην Σπάρτη καλεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 17 Μαρτίου 2013, όλους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις προετοιμασίες. Έναρξη από το Στάδιο, ώρα Συνάντησης στις 10:30 το πρωί.

Τα θέματα των συμμετοχών (groups) της φετινής αποκριάτικης παρέλασης MaSkArAtA 2013 έχουν ως εξής:

Λεωνίδας + 300, Αρχαίοι Έλληνες/Ελληνίδες-Λυκούργος-Αριστοφάνης κλπ.
Τραγουδιστές/Διασημότητες (Καλομοίρα-Barbie-Patty-Ρουβάς- Rappers)
Ήρωες παραμυθιών (Χιονάτη & 7 νάνοι, Αλλαντίν, Πεντάμορφη, Τέρας, Κοκκινοσκουφίτσα)
Ήρωες Κόμικς (Αστερίξ & Οβελίξ-Μίκυ-Μάους-Τομ & Τζέρυ-Ντόναλντ Ντακ-Τουϊτυ & Σιλβέστερ- Ποπάϋ &Όλιβ)
Super Ήρωες (Batman/ Spiderman)
Εξώφυλλα
Ουράνιο Τόξο
Επαγγέλματα
Χαρτονομίσματα / Νομίσματα
Κάλτσες / Καπέλα / Γραβάτες / Γυαλιά / Παπιγιόν
Κλόουν / Παιδιά των λουλουδιών / Ιππότες & Δεσποσύνες

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, αποστείλτε με sms το fax ή το e-mail σας και το κινητό-σταθερό σας τηλέφωνο, το όνομά σας και τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχετε, στο κιν: 6937132105 (κα Αναστασία Πατρινού), προκειμένου να σας αποσταλλούν ο τρόπος συνεργασίας και συμμετοχής στην παρέλαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας στις ομάδες που είναι ήδη προγραμματισμένες. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης: www.sparti.gov.gr και στο facebook: spartaolympicenter-Ολυμπιακό Κέντρο Σπάρτης (εκδήλωση maskarata 2013), όπου αναρτούνται όλες οι εξελίξεις, τα νέα και οι ιδέες της προετοιμασίας της παρέλασης.

Ας κάνουμε μία τεράστια παρέλαση.
Ας το γιορτάσουμε … περπατώντας και … χορεύοντας … Οι φετινές Απόκριες μπορούν να γίνουν μοναδικές, ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας.
Δήλωσε συμμετοχή…
έλα και εσύ στην πιο κεφάτη καρναβαλική παρέλαση!!

Υπό την αιγίδα του N.Π. Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης και διοργάνωση από τον αθλητικό & πολιτιστικό σύλλογο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ