Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

"Εν Μαλεώ" από τον Άγιο Νικόλαο στον Καβομαλιά, κυκλοφόρησε!

Εν μέσω του θέρους κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «Εν Μαλεώ»!

Έτσι, ο διατροφολόγος-διαιτολόγος Άγγελος Μιχαλέτος γράφει για τη σημασία της επαρκούς ενυδάτωσης ιδιαίτερα κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμεί μια υπέροχη φωτογραφία από το αναρριχητικό πάρκο ενώ στο σαλόνι φιλοξενείται άρθρο και φωτογραφίες από την Πανελλήνια Συνάντηση Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Ιουνίου 2012 στο χωριό μας.

Ο Μηνάς Αναστασάκης, με τον γλαφυρό του τρόπο, μας "παρουσιάζει" τον γνωστό σε όλους μας ιδιοκτήτη και παραγωγό του τοπικού μας ραδιοφώνου κ. Φώτη Κοντραφούρη. Ο Νίκος Παυλάκης στην πάντα ενδιαφέρουσα στήλη του «Γενιά τη γενιά» κάνει αναφορά στο Κοσμιάνικο.

Στη στήλη «Άνθη μυστικά από το περιβόλι της παράδοσής μας» που επιμελείται ο Γιώργος Αναστασάκης, ανθολογείται ένα "επίκαιρο" κείμενο του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης με τίτλο "Κατά τοκιζόντων".

Στο τεύχος αυτό επίσης αναδημοσιεύεται το ρεπορτάζ του notospress.gr για την επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα: "Ενεργειακός σχεδιασμός στα Βάτικα - Β.ΑΠΕ και Ανάπτυξη / Περιβάλλον / Πολιτισμός - αποφασίζουμε για τον τόπο μας", που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική, ο Σύλλογος "ΤΟΥΛΙΠΑ ΓΟΥΛΙΜΗ" και η Επιτροπή Ελέγχου της Αναπτυξιακής Πολιτικής του Δήμου Μονεμβασίας στη Νεάπολη, στις 30 Ιουνίου 2012.

Ένθετο εξάλλου μέσα στο περιοδικό θα βρείτε το ενημερωτικό τρίπτυχο με τις πλούσιες φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις “Νόστιμον Ήμαρ 2012”.

 Διαβάστε από εδώ Online τη νέα έκδοση του περιοδικού "Εν Μαλεώ"