Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Πατρίς, υγεία, εθελόντρια...Την Ιωάννα Δεμεντή επέλεξε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ως εθελόντρια στο γραφείο Τύπου του.

Προφανώς, εντυπωσιάστηκε από το Βιογραφικό της: Μις Βόρεια Ελλάδα 2008, παρουσιάστρια των καλλιστείων Μις Μπικίνι, πανελίστρια σε trashtv εκπομπές με τον… Μίστερ Μπούτια, άγνωστο μοντέλλο (αλλά με πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις).

 Την ώρα που χιλιάδες νέοι με μεταπτυχιακά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η Ιωάννα εμπλουτίζει... το βιογραφικό της με τις ευλογίες του Άδωνι και περηφανεύεται ότι θα τον εκπροσωπήσει και Ελληνική Προεδρία 2014.

«Θα φάτε φόλες από τον Ιανουάριο με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», λέει απευθυνόμενοι μέσω facebook προς «φτηνά βιζιτοδημοσιογραφάκια wannabee»!

 Η συνέχεια (και το πλούσιο φωτορεπορτάζ) Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής...

Υ.Γ. Τι κι αν είναι υπουργός Υγείας; Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να κάνει ότι θέλει. Μπορεί να διαφημίζει και μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής "Ελλήνων Έγερσις", παραϊατρικό μηχάνημα, ελληνικής εμπνεύσεως και κατασκευής που "υπόσχεται" ότι επεξεργάζεται τα τσιγάρα και μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις βλαβερές ουσίες τους. Τίθεται σαφώς θέμα δεοντολογίας για τον υπουργό-τηλεπωλητή, καθώς και ασυμβιβάστου αφού δεν μπορεί ενώ ειναι μέλος της κυβέρνησης να διαφημίζει, παράλληλα, μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει ο ίδιος κι ο αδερφός του, και προϊόντα ή εταιρείες που μάλιστα δραστηριοποιούνται και στον χώρο αρμοδιότητας του.