Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2012 στα "Κάστρα του Μυστρά"

Την Κυριακή 16 Σε[τεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 το μεσημέρι η Κάισσα ΑΕ διοργανώνει στην Κάισσα Αμαρουσίου το πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2012 στο επιτραπέζιο παιχνίδι "Στα κάστρα του Μυστρά".

Δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο για το Essen όπου διεξάγεται η μεγαλύτερη έκθεση επιτραπέζιων παιχνιδιών της Ευρώπης.

Εκεί ο έλληνας πρωταθλητής θα συμμετάσχει στο 7ο παγκόσμιο πρωτάθλημα “Carcassone” (στα ελληνικά: "Στα Κάστρα του Μυστρά") που θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Συμμετοχή δωρεάν και επιπλέον όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο email info@kaissanet.gr συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα παιχνίδι Κάισσα της επιλογής τους!

Οι κανόνες για το τουρνουά είναι πολύ απλοί:

Προκριματική φάση: Γύροι με ελβετικό σύστημα (μίνι πρωτάθλημα, αριθμός γύρων ανάλογος των αριθμών των παικτών θα ανακοινωθεί μόλις κλείσουν οι εγγραφές την ημέρα διεξαγωγής) Σε κάθε γύρο ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους θα λάβει 4 πόντους, ο δεύτερος 3 πόντους και ο τρίτος 2 πόντους. Σε περίπτωση τραπεζιού με τρείς παίκτες ο πρώτος θα λάβει 4 πόντους, ο δεύτερος 3 πόντους και ο τρίτος κανένα.

Τελική φάση: Οι καλύτεροι 8 παίκτες (μεγαλύτερη βαθμολογία, σε περίπτωση ισοβαθμίας εξετάζονται οι πόντοι των αντιπάλων τους. Εάν πάλι είναι ισόβαθμοι, ακολουθεί κλήρωση. Στο πρώτο τραπέζι της οκτάδας θα κάτσουν ο πρώτος με τον τελευταίο, στο δεύτερο τραπέζιο ο 2ος και ο 7ος κοκ.). Σε κάθε παιχνίδι της τελικής φάσης παίζουν αποκλειστικά δύο παίκτες με τον ηττημένο να αποκλείεται από το τουρνουά (single elimination).

Κανόνες απο το site της Spielezentrum για το παγκόσμιο πρωτάθλημα