Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ποιός ο λόγος που μας συκοφαντείτε, μήπως έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης;

Είπαμε να μη μιλήσουμε αλλά μετά από αυτά που ακούσαμε έχουμε φτάσει στα όριά μας.

Ακούσαμε από τα χείλη του Δημάρχου Σπάρτης Σταύρο Αργειτάκο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 18 Μαΐου, πως η apela.gr στηρίζει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Κώστα Φούρκα στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε πριν από λίγες μέρες με τα σκουπίδια, αναδείξαμε το θέμα όχι με την αγωνία να βρεθεί λύση, αλλά με την αγωνία "θα δείτε τώρα τι θα πάθετε", ενώ πανηγυρίζαμε και για το εν λόγο θέμα.

Αρχικά να μας πει ο κ. Αργειτάκος, πότε εμείς είπαμε ή γράψαμε ή έστω αφήσαμε να εννοηθεί "θα δείτε τώρα τι θα πάθετε";

Τα άρθρα που δημοσιεύσαμε για το θέμα των σκουπιδιών που προέκυψε τις τελευταίες μέρες, ήταν δύο όλα κιόλα και μπορείτε να τα ξαναδιαβάσετε εδώ (θέμα 1 http://www.apela.gr/10-253.html) και εδώ (θέμα 2 http://www.apela.gr/12-341.html).

Στο πρώτο αναφέρουμε για το αυτόφωρο που οδηγήθηκαν οι οδηγοί απορριμματοφόρων και εξηγήσαμε πως έγινε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ενώ τονίσαμε πως "δεν φταίνε οι οδηγοί" και στο δεύτερο θέμα, δημοσιεύσαμε το δελτίο τύπου που μας στείλατε ώστε ο κόσμος να μην κατεβάζει τα σκουπίδια του στους κάδους μέχρι την Δευτέρα και προσθέσαμε μάλιστα και τις φράσεις: "στην παρούσα φάση κατά τη γνώμη μας δεν φταίει ούτε ο Σταύρος Αργειτάκος αλλά ούτε το τωρινό Δημοτικό Συμβούλιο" και "ας κάνουμε όλοι ότι μας καλεί ο Δήμος Σπάρτης τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα".

Απ' ότι φάνηκε από τα λεγόμενά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο: "το άλλο είναι το ηλεκτρονικό apela, πως το λένε;" μάλλον δεν μας διαβάζεται και δεν κατέχετε το Internet, αφού δε γνωρίζετε καλά ούτε το όνομα της ιστοσελίδας μας, παρόλο που στις τελευταίες εκλογές μας πληρώσατε αυτοπροσώπως για να διαφημίσουμε την παράταξή σας. Μάλλον κάποιος άλλος σας μετέφερε (παραπληροφόρησε) πως εμείς έχουμε γράψει κάτι άλλο με το οποίο σας κατηγορούμε και πανηγυρίζουμε με το πρόβλημα. Αν είναι έτσι, εκτός του ότι γελοιοποιήστε αφού δεν είδατε με τα μάτια σας τι έχουμε γράψει, δώστε μας το όνομα του συκοφάντη που σας πληροφόρησε, για να καταθέσουμε αγωγή εναντίον του γιατί αυτή τη στιγμή βαλλόμαστε χωρίς λόγο και αιτία, γιατί όλοι γνωρίζουν τι έχουμε γράψει στα άρθρα μας και τι έχετε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, που δεν ταιριάζουν καθόλου αυτά που μας κατηγορείτε, με αυτά που έχουμε γράψει.

Πώς γίνετε να θέλουμε να σας κατηγορήσουμε κ. Αργειτάκο και να πανηγυρίσουμε, όταν στα άρθρα μας αναφέρουμε ότι για το πρόβλημα δεν φταίτε εσείς και συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν ότι μας ζητήσει ο Δήμος Σπάρτης για να μην γεμίσει η πόλη σκουπίδια;

Επίσης δώστε μας το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου που εμείς του είπαμε "τώρα θα δείτε τι θα πάθετε" για να καταθέσουμε αγωγή σε αυτόν, για συκοφαντία.

Θα θέλαμε να μας δώσετε τα ονόματα που σας ζητήσαμε και να διαψεύσετε δημοσίως τα όσα είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο για μας, αλλιώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, όπως και εσείς το ίδιο θα κάνατε.

Ο Διευθυντής της apela.gr, Γιάννης Κωστιάνης
(με κλικ ακούστε τι είπε ο κ. Αργειτάκος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 18 Μαΐου)


Υ.Γ.1 το APELA.gr αποτελεί πράγματι ένα πολύ καθαρό κομμάτι του ελληνικού internet.  Είμαστε τυχεροί που το έχουμε στην Λακωνία. Προσπάθειες είτε φίμωσης είτε σπίλωσης από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορούν να περάσουν σε Λάκωνες.

Υ.Γ.2 για τα λαγωνικά αντίστοιχα που ψάχνονται στα μονοπάτια του hacking και ρωτούν παντού για το lakonia-gr.blogspot.com φιλικά τους συμβουλάρουμε ως αρκεστούν στα ίχνη που άφησαν ως τώρα...  δεν το έχουν, δεν μπορούν και δεν καταφέρνουν τίποτε πιότερο από το να ανεβάζουν το traffic μας...