Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πειρατές στην Λακωνία!!!

Ναι είναι απίστευτα όσα συμβαίνουν στην Λακωνία αλλά συνεχίζουν και συμβαίνουν. Την ίδια στιγμή που η χώρα βουλιάζει, την ίδια μέρα που ο Πρωθυπουργός μιλάει για την ελπίδα εξόδου απο την κρίση μέσα από τον τουρισμό και η Λακωνία έχει παραδοθεί σε σύγχρονους πειρατές!!!
Πλοία τέρατα, γκαζάδικα, αεριοφόρα και κάθε λογής σουλατσάρουν όπως κι όποτε θέλουν αδιαφορόντας για Νόμους και Κανόνες.

Το αεριοφόρο πλοίο "East Med Gas" (εικόνα αριστερά και πάνω) έφυγε σήμερα, 5/5/11, από τα νερά της Λακωνίας κι αυθημερόν έφτασε στην Ράδα του Πειραιά...

Την "μυστική, με κλειστό ais" παρουσία του αεριοφόρου πλοίου στα νέρα της Λακωνίας, μεταξύ Ελαφόνησου και Νεάπολης, είχε αποκαλύψει το blog "Πειρατικό Ρεπορτάζ" από τις 27 Απριλίου 2011 ενώ η δημοσιευμένη φωτογραφία του στις 28/4/11 με το πρωτοσέδο της εφημερίδας "Εθνος" δεν αφήνει πλέον περιθώρια ούτε για αστείες δικαιολογίες ούτε γι άλλα ψέματα.
Τελικά αν έτσι είναι οι Τουριστικές Επενδύσεις για τις οποίες μας μίλησε ο πρωθυπουργός σήμερα κι όλα όσα συμβαίνουν στην Λακωνία Νόμιμα να μας το πείτε διότι εμείς οι Λάκωνες επένδυσαμε και συνεχίζουμε, στον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή όπως νομίζαμε ότι εξηγεί η ελληνική γλώσσα κι όχι με τεράστια δεξαμενόπλοια να κάνουν μάυρες επισκευές δίπλα στις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου.
Αυτή η φωτογραφία για να δουν όσοι δεν γνωρίζουν τα νερά της πειρατείας του 2011 και στα οποία παρέμεινε χωρίς αιτία (ή μήπως υπάρχει αιτία και μάλιστα συγκεκριμένη;) και δικαιολογία το συγκεκριμένο αεριοφόρο πλοίο...