Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ένα "νέο πουλί" στη Μάνη : «Ο Αυτοκρατορικός Δασαρχικός …Γύπας»!!!.

Απουσίαζα μερικές μέρες υπερασπιζόμενος στα Δικαστήρια της Καλαμάτας την ΤΙΜΗ ΜΟΥ και την Υπόληψή μου από του Δασαρχικούς «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ» του δασαρχείου Καλαμάτας.
Γύρισα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να τα γράψω ανοιχτά και ΟΛΑ!!!

Έτσι σας επισυνάπτω μία φωτογραφία από την Καρδαμύλη , της παλιάς καλής και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ εποχής. Τότε(1980) που τη Μάνη γνώριζαν μερικοί «τριχοφόροι» σε απίστευτο βαθμό, ξένοι, μερικοί ΕΝΤΙΜΟΙ! παραδοσιακοί αγροφύλακες ΕΝΑΣ !!!!... Δασοφύλακας που βρισκόταν στην περιοχή του Ταϋγέτου και πλήθος…κατσίκες..

Όταν όμως άρχισε ο τουρισμός , η Μάνη ακολούθησε το ρεύμα της εποχής. Όμως μετά το 1980 μπορεί να έφυγε, τρόπος του λέγειν, η Δικτατορία, παρουσιάστηκε όμως ένα «ΝΕΟ ΠΟΥΛΙ» στη Μάνη : «Ο ΔΑΣΑΡΧΙΚΟΣ …ΓΥΠΑΣ»!!!. ΄Ηταν και είναι ένα βρώμικο ΟΡΝΙΟ που συνήθως «τρέφεται» με μανιάτικα κτήματα που δεν έχουν …συμβόλαια. Είναι γνωστό ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ κόσμο, ότι στη Μάνη οι Μεταβιβάσεις εγίνοντο …δια λόγου. Η ΜΗ τήρηση του λόγου είχε σαν αποτέλεσμα την «δημιουργία του μύθου του «Μανιάτικου γδικιωμού» ! Δηλαδή του φαινομένου εκείνου, όπου ο Μανιάτης ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!! Ούτε και σήμερα, όσους παραβούν το λόγο τους.

Έτσι οι …γύπες πετούν ψηλά και με το μοναδικό μάτι τους… «ξεχωρίζουν» ΑΜΕΣΩΣ !!! ποια κτήματα έχουν συμβόλαιο και ποια δεν…έχουν. ‘ Ετσι Γνωρίζουν σε ποιους πρέπει να δώσουν πράξη χαρακτηρισμού μιάς έκταση και σε ΠΟΙΑ ΟΧΙ! Σίγουρα , όσοι δεν το γνωρίζετε το φαινόμενο, δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Γι αυτό σας επισυνάπτω μια άλλη φωτογραφία της ΙΔΙΑΣ έκταση και σας παρακαλώ να με ενημερώσετε, σε όσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ συμβαίνουν και παρουσιάζω.Ο Δασοφύλακας, ή κάποιος άλλος υπάλληλος έχει την «δυνατότητα»(;) να χαρακτηρίσει ως γεωργική, όποια έκταση κατά τη γνώμη ΔΕΝ !!! κληρονόμησε το κράτος από τους Τούρκους… Δηλαδή όπου ΔΕΝ πάτησαν οι Τούρκοι. Οι…διπλανές που «πατήθηκαν» από τους Οθωμανούς και τις…κληρονόμησε το κράτος από τους Τούρκους, ΔΕΝ (;) «δικαιούνται πράξης χαρακτηρισμού ως αγροτικές, γιατί είναι εκτάσεις …δασικές !!!
Το …δύσκολο «ΚΟΥΪΖ», για εσάς είναι να βρείτε: ποια σπίτια και επιδοτούμενα ξενοδοχεία, κτίστηκαν σε…Ελληνικό και ποια σε…Οθωμανοκρατούμενοέδαφος;

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ…ΒΡΕΙ !!! θα τον προτείνουμε οι Μανιάτες για…Πατριάρχη ! Αφού σε τέτοιο «Χάρισμα» !!! ΤΕΤΟΙΟΣ …τίτλος θα πρέπει να του ανήκει !

Και για να μη νομίσετε ότι μιλάμε ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ ! επισυνάπτουμε τις σχετικές φωτογραφίες και ένα έγγραφο του Δασαρχείου που δείχνει ότι επί ΕΞι(6) χρόνια ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ !!! να μας δώσουν τις πράξεις χαρακτηρισμού, λόγω «φόρτου εργασίας» ΑΝ και είμαστε ΟΜΟΡΟΙ ιδιοκτήτες κτημάτων και έχουμε ΕΝΝΟΜΟ ! συμφέρον

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
Το έγγραφο αυτό απευθύνεται :
1. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΑΣΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ !
2. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΑΣΩΝ!
3. ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !
4. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
5. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓ0.
6. ΤΕΛΟΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

Μετά τιμής, Νίκος Μαντάγαρης, Ϊσως ο πιο ταλαιπωρημένος Μανιάτης πολίτης ( Επειδή έχει τίτλους, 25 ΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ Δικαστικές αποφάσεις και είναι ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ;)