Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Κρήτη - Ιταλία - Κύθηρα στο πόδι, η Λακωνία ούτε γι ανα αλλάξει πλευρό δεν παίζει...

Η αντίστροφη μέτρηση για να ξεκινήσει η διαδικασία της υδρόλυσης των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο, έχει αρχίσει.

Και παρά το σιωπητήριο των συστημικών ΜΜΕ της Αθήνας κια των κομμάτων τοςυ αντίστοιχα, ο αγώνας στην Κρήτη συνεχίζεται με τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει σήμερα, Κυριακή 27 Απριλίου, στα Σφακιά.

Εκεί οι πολίτες και οι φορείς της Κρήτης μαζί με το Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών, θα δημιουργήσουν μία αλυσίδα προστασίας από τα Σφακιά μέχρι και τη Γαύδο. Μία αλυσίδα ενάντια στα χημικά όπλα, που κάποιοι θέλουν να τα καταστρέψουν στα νερά της Μεσογείου. Στην Ιταλία τώρα, μετά και τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι της Καλαβρίας και το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στον δήμαρχο της πόλης, άλλη μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να ξεσηκώσει τους Ιταλούς, που δεν θέλουν με τίποτα να πιστέψουν τις εγγυήσεις της κυβέρνησης του ότι η διαδικασία δεν εγκυμονεί κινδύνους.

 Η συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου. Παρακολουθείστε το βίντεο για τη συγκέντρωση στο λιμάνι της Καλαβρίας που αναρτήθηκε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Συντονιστικής Επιτροπής ενάντια στην καταστροφή των χημικών.