Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Ποιός Ποδότης το έκανε αυτό;;;
Ανέμι ή Ανεμουσούρι στον όρμο Βοιών;;;

14 πλοία πλοία μέσα στο όρμο Βοιών όπου δεν υπάρχει ΕΚΛ, πέρα του ενάλιου αρχαιολογικού χώρου και της "προστατευόμενης περιοχής", εκ των οποίων τα δύο όλη τη νύχτα σε στάση "κονταμπάντο"!!!
Μην ξεχνάμε ή κάνουμε και τους μακάκες πως παρά την σχετική απόφαση του Συμβουλιου της Επικρατείας (ΣτΕ 1081/2007, Τμήμα Δ’) ότι σε Κανονισμούς Λιμένος που δεν περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σχετικές με τις προϋποθέσεις και τους όρους αγκυροβολίας πλοίων, οι οποίες να προνοούν για την προστασία του περιβάλλοντος του θαλάσσιου χώρου και της γειτονικής χερσαίας ζώνης η αγκυροβολία όλων των πλοίων είναι έκδηλα παράνομη και προφανός εδώ συγκενρώνονται κι όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Νόμος για σύσταση εγκλημάτικής οργάνωσης καθώς οι "τυφλοί" εμπλεκόμενοι ξεπερνούν τα 2 άτομα σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις και τα 3 άτομα σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία...
Το πλοίο SEA BAISEN και το πλοίο ERLE πέρασαν σφιχτοδεμένα μαζί όλο το βράδυ πολύ κοντά στην τουριστική Ελαφόνησο με τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου και τον ανεπτυγμένο τουρισμό με πολλά και υπαρκτά οφέλη στη Ελληνική οικονομία.

Υπήρχε ανέμι ή ανεμουσούρι στον όρμο Βοιών;;;

Κοντραμπάντο, εμπορική πράξη ή μηχανικό πρόβλημα εξανάγκασε τον ποδότη του  ERLE  να δέσει πάνω στο  SEA BAISEN;;;

Υ.Γ.
1. Αν μπήκαν στο όρμο με δικαιολογία ανεμουσούρι τότε πως μπόρεσαν να δέσουν μεταξύ τους;

2. Αν υπάρχε ανέμι, γιατί μπήκαν στον όρμο;

3. Αν κάνουν εμπορική πράξη, επιτρέπεται;;;, δεν υπάρχει φυσικά η δικαιολογία του τρανσιτ και περιμένουμε να δούμε για αρχή τα φαρικά τέλη τουλάχιστουν καθώς βοά η χώρος πως στην περιοχή μπαίνουν πέρα των 24ώρων πλοία με σημαίες που αποτελούν μεγάλο έσοδο για τα φαρικά αλλά μάλλον δεν....

4. Τώρα αν είναι η εικόνα αυτή κοντραμπάντο, ε αυτό γινόταν αιώνες τώρα, αποτελεί παράδοση για των καβομαλιάς  από τους Βενετούς και μετά.