Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

Όλη η Λακωνία δεν μπορούσε να καταλάβει πως η κοινότητα Ελαφονήσου με 300 κατοίκους έγινε ο ένας από τους πέντε Δήμους του Νομού και καταδίκασε όλη την Ανατολική Λακωνία να γίνει ένα δύσμορφο τερατούργημα απέραντης έκτασης.

Η Ελαφόνησος δεν έχει θαλάσσια σύνορα με την υπόλοιπη Λακωνία όπως μπορεί να πιστευει εύκολα καθένας, αλλά, χερσαία, καθώς 3.000 στρέμματα γης και η λίμνη Στρογγύλη ανοίκουν από το 1850 στην Κοινότητα Ελαφόνησου!!!

Έτσι, δεν υπάρχει ούτε μία δικαιολογία για το Υπουργείο Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ ώστε να δικαιολογήσει πως σύνεβει αυτό το "λάθος". Από την άλλη η "παράξενη" σιωπή σε όλα αυτά των βουλευτών μας της αντιπολίτευσης της ΝΔ μας θυμίζει πλακάκια!!! Τέλος Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και φουλ ΝΔ είναι ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος δώρησε ένα απορριμματοφόρο στην Ελαφόνησο.

Διαβαστε παρακάτω το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ στην πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Ψάλτη ή ακούστε την εδώ (χρόνος έναρξης συγκεκριμένου ρεπορταζ 1:07:35)

"Υπάρχει μεγάλο φαγοπότι». Εκτενές ρεπορτάζ για τον Δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα για την δωρεά ενός απορριμματοφόρου στην Ελαφόνησο Λακωνίας για το οποίο διερωτάται αν θα μαζεύει και τα απορριμματα του κάμπινγκ!

Ρωτούν λοιπόν, τόσο τον Ν. Κακλαμάνη όσο και τον Διευθυντή του γραφείου Σωτήρη Καρατζά τι σχέση έχει ο Ευάγγελος Τριανταφύλλης, η Παγώνα Τριανταφύλλη-Καρατζά, ο Αναστάσιος Τζουμάνης & Ιωάννης Τζουμάνης με το κάμπινγκ Ελαφονήσου.

Οι τέσσερις τους έχουν δώσει 1.900.00ευρώ (στα χαρτιά και μόνο πρωφανός) προκειμένου να το αγοράσουν. Οι αφοι Τζουμάνοι είναι αυτοί που έπαιρναν με απευθείας αναθέσεις αρκετές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων από τον κ. Κακλαμάνη και τον συνέταιρό τους στο κάμπινγκ κ. Καρατζά.

Ο Σωτήρης Καρατζάς είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός ενώ η γυναίκα του υπήρξε και θέμα στην Ελευθεροτυπία μέσω ενώς χειρόγραφου σημειώματος οτι καποιες φαρμακευτικές εταιρείες θα έκαναν χορηγία σε εκδηλώσεις του Ν. Κακλαμάνη σε ορισμένα ξενοδοχεία!

Ο Ευάγγελος Τριανταφύλλης που είναι διορισμένος σε επιχειρήσεις του Δήμου και είναι ο αδελφός της σύμφωνα πάντα με το ΣΚΑΙ!!!

Ο δημοσιογράφος διερωτάται ποθεν εσχες 1000000 ευρώ όταν δηλώνεις 40.000 – 45.000 ευρώ το χρόνο; Ούτε η τράπεζα δεν σου δίνει τετοιο δάνειο! Ούτε από έξω δεν περνάς.

Την Παρασκευή, συνέχεια στο ρεπορταζ