Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Εθνοκαπηλία και ηλιθιότητα είναι δίδυμα αδέρφια;;;

Στη σύλληψη του προέδρου της Αεροπορικής Λέσχης Μεσολογγίου και πρώην δημάρχου του Μεσολογγίου καθώς και 4 ακόμη ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για παράνομη αεροπορική μετακίνηση μεταναστών στην Ιταλία και φυσικά από "Ομοσπονδιακή Υπηρεσία" κι όχι από τοπικές Αρχές...
Ο συλληφθείς μαζί με τους συνεργάτες του προετοιμαζε τη μεταφορά με αεροπλάνο της αερολέσχης επτά Ιρακινών μεταναστών (ανάμεσά τους τρία παιδιά) στην Ιταλία έναντι αμοιβής ύψους 30.000 ευρώ.
Το έκαναν αυτό για 6 μήνες και οι ιρακινοί είπαν στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό το σχέδιο ήταν οργανωμένο από την ώρα που ξεκίνησαν από την Τουρκία.
O εν αποστρατεία Αντιπτέραρχος και πρώην δήμαρχος με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας συνεργαζόταν επίσης με ιδιοκτήτη ταβέρνας στο Μεσολόγγι, αφού στην συγκεκριμένη ταβέρνα άφηναν τους μετανάστες μέχρι να τους πάρει το αεροπλάνο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνθρωπος τραβά ΜΜΕ πάνω του...

Υ.Γ. πέσατε από τα σύννεφα;;; Τι λέγαμε παλαιότερα για αεροπλάνα που έχουν ακούσει χωρικοί να φθάνουν και να φεύγουν νύχτα από το κλειστό αεροδρόμιο "Σπάρτης";;;

Αλλά προς τι όλα αυτά, η κυβέρνηση της ΝΔ και του κ. Σαμαρά φρόντισε με τον Ν.4256/2014 να μπορούν να κινούνται στην πλειοψηφία του κότερα και θαλαμηγοί δίχως κανέναν έλεγχο (άδεια απόλπου, κατάσταση επιβαινόντων κ.α.) και με την σφραγίδα του Κράτους!!!!