Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Τσίπρας από τη Σπάρτη: "Κλείστε την πόρτα της Βουλής στους ναζιστές"

Ηχηρή αντιναζιστική παραίνεση προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στην προεκλογική ομιλία του στη Σπάρτη, κάνοντας εκτενείς αναφορές στις βιαιοπραγίες του Ηλία Κασιδιάρη απέναντι στη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη.

Αναφερόμενος στη στάση της ελληνικής αστυνομίας τόνισε ότι "θα πάψει η Ελληνική Αστυνομία να λειτουργεί ως ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι» και "δεν θα προστατεύει ούτε το μεγαλοεπιχειρηματία ούτε το μεγαλοδημοσιογράφο".

Όσο για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: "Γνωρίζει ο λαός ότι το ψευτοδίλημμα “ευρώ ή δραχμή” είναι μια απελπισμένη προσπάθεια απόκρυψης του Μνημονίου πίσω από το ευρώ. Κινδυνολογούν με τη δραχμή μόνο και μόνο για να σώσουν το Μνημόνιο. Και να το εφάρμοζαν μαζί, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στις 18 Ιουνίου, αν τους ψηφίζατε " είπε. "Το Μνημόνιο ή το ακυρώνεις ή το εφαρμόζεις.

Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κινδυνολογούν με την ακύρωσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για να το εφαρμόσουν", πρόσθεσε. "Στις 17 Ιουνίου η Ελλάδα δεν γυρίζει απλά σελίδα. Αλλάζει βιβλίο", κατέληξε.

δείτε περισσότεραστο kalimera-arkadia.gr