Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ από το Οίτυλο

Από την επική ταινία «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ή «KLAIN MAIN PUTS»του μανιάτη Νίκου Αλευρά

Μετά από 2 χρόνια καθημερινών γυρισμάτων, μετά από 100 ώρες κινηματογραφικού υλικού, μετά από 1 χρόνο μοντάζ, δημιουργήθηκε η ταινία «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ», ή «KLAIN MAIN PUTS» που είναι μια ευχάριστη μουσικοχορευτική τραγωδία με κωμική υπόθεση, για τη γερμανική οικογένεια.

Και ξέρετε γιατί η Ευρώπη βρίσκεται συνεχώς στη μοναξιά και την κατάθλιψη; Γιατί έχει χάσει για πάντα την ελληνική ερωτική σκέψη!

Επειδή η «μνήμη στην Ελλάδα, δεν χάνει ούτε ένα δευτερόλεπτο τα χίλια χρόνια», η ταινία ΕΙΝΑΙ διαρκώς στο ΤΩΡΑ, που σημαίνει ότι η Ελλάδα «ποτέ δεν πεθαίνει» γιατί συνεχώς δημιουργεί τη ΣΥΝ -- ΕΙΔΗΤΟ -- ΠΟΙΗΣΗ του ελληνικού τρόπου ζωής, την καθημερινή ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ!

Και ξέρετε γιατί η ταινία «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» είναι καλύτερη από του Σμαραγδή, γιατί ο Γιάννης λέει ακριβώς επί λέξει στο διαφημιστικό του ότι: «για την εντυπωσιακή του ταινία απαιτήθηκαν»: - «100 ηθοποιοί και 1000 κομπάρσοι» ενώ για του Αλευρά κανένας ηθοποιός και κανένας κομπάρσος! - «400 κουτιά φιλμ 35mm», ενώ για την «ΕΥΡΩΠΗ» κανένα κουτί φιλμ! - «300 νέα κουστούμια και 800 νοικιασμένα από ισπανικό βεστιάριο», ενώ για την «ΕΥΡΩΠΗ» κανένα νέο κουστούμι και κανένα νοικιασμένο από βολιβιανό βεστιάριο! -

«Ένα storyboard 3 τόμων με 960 σκίτσα», ενώ για την «ΕΥΡΩΠΗ» κανένας τόμος και κανένα σκίτσο! - «3 πολυπληθή συνεργεία για την κατασκευή των ντεκόρ της ταινίας», ενώ για την «ΕΥΡΩΠΗ» κανένα πολυπληθές συνεργείο για κανένα ψεύτικο ντεκόρ! - «Εκατοντάδες βιβλία προς μελέτη για την προετοιμασία του σεναρίου (το οποίο ξαναγράφτηκε 33 φορές)», ενώ για την «ΕΥΡΩΠΗ», Δία μου βοήθησέ με, κανένα βιβλίο και κανένα σενάριο δεν υπήρξε ούτε γράφτηκε ούτε ξαναγράφτηκε καμία φορά! Γι' αυτό η ταινία του Νίκου Αλευρά «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» ή «ΚLAIN MAIN PUTS» είναι πολύ καλύτερη από του Γιάννη Σμαραγδή! Ο ΠΑΝας ας βάλει το χέρι του... ή ότι άλλο θέλει...