Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Οι ένστολοι ψηφίζουν χωρίς φόβο!!!

Εφημερίδα"Αυγή"-αναδημοσίευση

Συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής Δημήτρης Τσουκαλάς, επικεφαλής της ΕΕΚΕ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος στη Β' Αθήνας, καθώς και ο Τάσος Μαυρόπουλος, συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος και υποψήφιος στη Β' Αθήνας, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το προεδρείο της ομοσπονδίας των Αστυνομικών εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μέχρι σήμερα απαξιωτική στάση των κυβερνήσεων απέναντι στους αστυνομικούς και τα προβλήματά τους και κατέθεσε το διεκδικητικό τους πλαίσιο.

Από την πλευρά τους η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο κείμενο - διαβούλευση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στην εκπεφρασμένη θέση του κόμματος στη Βουλή για την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ. Τέλος, ζητήθηκε από τους αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς τους από τους κινδύνους που διατρέχουν. Τα περί αφοπλισμού της αστυνομίας είναι μια προπαγανδιστική τακτική της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τόσο τους αστυνομικούς όσο και την κοινωνία. Η κυβέρνηση "ρίχνει τη μπάλα έξω από το γήπεδο" για να μην απολογηθεί για τη ληστρική επιδρομή σε βάρος των αποδοχών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και την απαξίωση των υπηρεσιών", σημειώνεται.

Υ.Γ. ο Τάσος Μαυρόπουλος, συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας και υποψήφιος στη Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ είναι απόστρατος του Λ.Σ. και ως συνδικαλιστής του έχει επιτύχει  το μεγαλύτερο ποσοστό εκλογής για τα σώματα ασφαλείας, συγκεντρώνοντας σε ψήφους αρκετά πάνω από το 50% του συνόλου των ψηφισάντων!!!