Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η κρατική ιστοσελίδα του Δήμου Ελαφονήσου,
δεν γνωρίζει ποιος είναι ή όχι Δήμαρχος;;;

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018,
η επίσημη κρατική ιστοσελίδα του Δήμου Ελαφονήσου συνεχίζει και παρουσιάζει ως Δήμαρχο στο μικρότερου Δήμο της χερσαίας Ελλάδας (αποτελείται από 4τχ γης και 18τχ νησιωτικής γης) τον πρώην Δήμαρχο που έχει εκπέσει από το αξίωμα του το 2017 κι οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ μάλιστα η κρατική ιστοσελίδα μας πληροφορεί - ενημερώνει   "πως την συγκεκριμένη θέση θα τιμήσει έως το τέλος της θητείας του. "!!!
Ακολουθεί το μηνυμα:
------------------------------

Δήμαρχος Ελαφονήσου είναι ο Χαράλαμπος Λιάρος. Γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 1951 στην Ελαφόνησο Λακωνίας.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Λιάρου από το 1980, διαμένουν μόνιμα στο νησί της Ελαφονήσουν και απέκτησαν τρία παιδιά. Εκεί έμαθε τα πρώτα του γράμματα, τελειώνοντας το Δημοτικό σχολείο Ελαφονήσου και, εν συνεχεία, αποφοίτησε εκ του εξατάξιου τότε Θεμιστοκλείου Γυμνάσιου στον Πειραιά. Είναι επίσης απόφοιτος της Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Επί αρκετά χρόνια ήταν Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων ενώ διατέλεσε και Προϊστάμενος σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια από όπου αποχώρησε με τον βαθμό του Γενικού. Κάτοχος της Αγγλικής αλλά και της Γαλλικής γλώσσας.

Ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινωνικά προβλήματα του νησιού του. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Ελαφονήσου, αλλά και Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ελαφονήσου. Εκπροσώπησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Κοινοτικός Σύμβουλος έως τις Εκλογές του Οκτωβρίου 2002 όπου και εξελέγη παμψηφεί Πρόεδρος της Κοινότητας Ελαφονήσου Λακωνίας. Επενεξελέγη για δεύτερη συναπτή φορά το 2006.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 έλαβε, εκ νέου, τη βαρύνουσα εντολή να υπηρετήσει τον τόπο του ως Δήμαρχος του μοναδικού Καλλικρατικού Νησιωτικού Δήμου Ελαφονήσου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την οποία θα τιμήσει έως το τέλος της θητείας του.