Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

"το παράδοξο της Λακωνίας το 2012"
γίνεται "το παράδοξο της Ελλάδας το 2015"

Το ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία εδώ και 40 χρόνια λαμβάνει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά του για όλη την Ελλάδα διαχρονικά.

Σε αυτές τις εκλογές το 2015 το ΠΑΣΟΚ πήρε στη Λακωνία το υψηλότερο ποσοστό του από όλη την υπόλοιπη χώρα και το μόνο διψήφιο!!!

Κι όλο αυτό έχει ονοματεπώνυμο: ο Γιατρός Λεωνίδας Γρηγοράκος έχει το ιστορικό ρεκόρ να εκλέγεται βουλευτής με το μεγαλύτερο ποσοστό σταυρών!

Το 2009 έλαβε ο ίδιος 15.761 σταυρούς σε ένα ΠΑΣΟΚ που έλαβε μόλις 24.053 ψήφους, την ίδια στιγμή που ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από την ΝΔ των 31.166 ψήφων είχε μόλις 11.380 σταυρούς κι ο επόμενος 7.063...

Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες ημέρες για τις τωρινές εκλογές και για τον κ. Γρηγοράκο αν και αυτή τη φορά αναμφισβήτητα την νίκη των εντυπώσεων παίρνει ο δεύτερος στο νομό ΣΥΡΙΖΑ με την ανατροπή που έκανε στιο τοπικό κατεστημένο και η οποία θα ήταν άκρως εντυπωσιακή και σημειολογική αν δεν υπήρχε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο πολύς κ .Γρηγοράκος.

Ο Λεωνίδας Γρηγορακός πέρα του ότι είναι πραγματικός Άνθρωπος είναι και ξεκάθαρος Λάκωνας μιας και είναι ο μόνος από όλους τους Βουλευτές μας που πήρε ξεκάθαρες θέσεις απέναντι σε όλα (όλα μα όλα, για όσους παρεξηγηθούν) τα συμφέροντα που λυμαίνονται την Λακωνία και προχώρησε σε ερωτήσεις στην Βουλή επί αυτών ενημερώνοντας τους Λάκωνες για όλα τα σχέδια, μυστικά ή φανερά των συμφερόντων...