Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ένωση Απανταχού Μανιατών "Η ΜΑΝΗ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών "Η ΜΑΝΗ " καλεί τα μέλη της την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στο «Σπίτι του Μανιάτη» επί της οδού Πραξιτέλους 215 στον Πειραιά στην Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα :

1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις Αρχαιρεσίες της 4ης Μαρτίου 2012.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 την ίδια ώρα 11:00 π.μ. στο Μέγαρο του Ο.Λ.Π., Ακτή Μιαούλη 10 στον Πειραιά, με τα ίδια θέματα.

Οι εγγραφές νέων μελών και η ταμειακή τακτοποίηση των παλαιών μελών, πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες, που το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε για την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και θα διεξαχθούν στο Μέγαρο του Ο.Λ.Π. Ακτή Μιαούλη 10 στον Πειραιά από την Ανατολή έως την Δύση του Ηλίου. Δικαίωμα εγγραφής στην Ένωση έχουν όσοι έλκουν την καταγωγή τους από την Μάνη, καθώς και οι σύζυγοι τους. Η εγγραφή νέου Μέλους και η συνδρομή για το 2012 είναι πέντε ευρώ (5 €), το ίδιο ποσό (5 €) ισχύει για την ταμειακή τακτοποίηση των παλαιών μελών.

Η Ένωση Απανταχού Μανιατών έχει ως σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων των συμπατριωτών μας με διάφορες εκδηλώσεις, την προάσπιση των συμφερόντων της Μάνης, την ιστορική και τουριστική προβολή της, την προσπάθεια για την ανάπτυξη της και τις κατάλληλες παρεμβάσεις για την επίλυση των μεγάλων αλλά και των μικρών προβλημάτων της.